Jestem pełen podziwu dla Twojej wytrwałości, dotrwasz do końca?
Cieszę się, że znalazłeś tam coś interesującego dla siebie, w innym wypadku dawno byś przestał![]()
Jestem pełen podziwu dla Twojej wytrwałości, dotrwasz do końca?
Cieszę się, że znalazłeś tam coś interesującego dla siebie, w innym wypadku dawno byś przestał![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Oj popływałabym kajakiem w ładnych okolicznościach przyrody![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Może na czymś takim?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
512- kumple przyjemny kadr i wnoszący powiew egzotyki, 513- kajakarze ładnie gra światło ale kompozycja kadru jest jak jest i znając Cię nie można było inaczej. 514- odebrałem to jako postoi, odpracuje swoje i pojedzie rowerem do domu. 515- most gdzie geometria konstrukcji ma swój urok ale w pd mężczyźni trochę zamulają główny temat. Gondola jako niezła ciekawostka i do tego dwuwiosłowy napęd.
pozdrawiam Wiejo
Oczywiscie, ze pan jest zywy, prawym okiem filowal co by mu roweru nie zdmuchneli![]()
W Barcelonie na Ramblach jest ich tylu (zywych pomnikow) ze juz nawet powstaly mafie, ktore kontroluje kazdy skrawek Rambli aby zaden poczatkujacy artysta nie odwazyl sie pracowac na wlasna reke. Jak ktos jest chetny stac nieruchomo 12 godzin na dobe to daja przebranie, placa 50 € dziennie + obiadAkurat pare dni temu widzialam program na ten temat.
Gondola niecodzienna.
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 22.09.09 o 21:56
Dziękuję wszystkim a szczególnie Wiejo za "hurtową"ocenę.
Właśnie to zestawienie postaci na cokole (prawie "ludzkiego" wzrostu) i tego roweru opartego o cokół, zwróciło moją uwagę.
Interpretacji może być, jak widać, wiele
Nocna zmiana. Aż dziw, że ludzików nie rozmazało![]()
1. Poczekać aż się ściemni.
2. Zamontować aparat na statywie, nacisnąć srebrny guzik.
3. Wrzucić na forum.
Cykasz architekturę, ta pora dnia i klimat jaki daje mogłyby być niezłym tłem do twojego tematu.
Rozmyte światła same w sobie nie robią wrażenia.
To poprzednie oceniam lepiej, niż to 517. Bo to ostatnie... no nie wiem... ot, takie zwykłe zdjęcie ulicy nocą, tyle, że robione ze świadomością fotograficzną, bo ze statywu i długim czasem, prosto. No i na przymkniętej przysłonie, żeby gwiazdki powychodziły. Ładnie zbiegły się linie świateł samochodów (czy autobusu), dały wrażenie perspektywy, ale kolor światła tych latarni jakoś nie za bardzo przekonuje mnie do tego zdjęcia...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
To pewnie jakiś przepis na cośCiekawe na co?
Jeśli się dobrze przyjrzysz, na 517 nie ma ani odrobiny architektury. W założeniu, miało być to zdjęcie uliczki o niewielkim natężeniu ruchu.
Agulka> nic nie poradzę, te lampy świecą na żółto (l. sodowe). Nie potrafię zmienić barwy światła na zdjęciu.
Mimo wszystko dzięki za komentarze![]()