Ales cekinami szumowymi wysypal kadr![]()
Ales cekinami szumowymi wysypal kadr![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Masz rację, moja wina. Nie włączyłem redukcji szumów
Na usprawiedliwienie mam tylko tyle, że to pierwsze nocne zdjęcia tym aparatem.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
503 i 504 bardzo ciekawe i podobają się. Zdjęcia nocne ładnie grają kształtem i kolorem.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 11.09.09 o 21:46
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ano trzeba trzeba.Pozwolilem se poprostowac trocheZnaczy sie latarnie podparnelem trochu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fota 496. + obróbka Mirka jest OK;-
Przy foceniu nocą ja raczej unikam lamp w okolicy pierwszego planu bo z reguły psują całość. Chociaż czasami jest odwrotnie.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kaz> Ja taż staram się tego unikać ale nie zawsze się daje. Tu się nie dało (przynajmniej ja nie miałem lepszego pomysłu)
Dwa poranne zdjęcia:
Stopień wodny na Menie. Trzy pierwsze przęsła spiętrzają wodę, dalej budynek hydroelektrowni i na końcu śluza (widać tylko sterownię).
Na drugim widok z tego stopnia.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 14.09.09 o 15:55
helmuth skąd te plamki na fotce ze stopnia wodnego,
matryca czy obiektyw?
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Jestem wściekły na siebie
Nie zauważyłbym, gdybyś nie spytał. Ostatnio, głównie komentowane są "babole" na moich zdjęciach a nie same zdjęcia
Najprawdopodobniej to obiektyw (miałem jakieś plamy i paprochy) + mały otwór (F22)
Zdjęcie poprawiłem![]()