Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Następne pstryki
Już z innego miejsca![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
485 - szkoda, że u góry zabrakło do pełnej symetryczności, ale prawie nie widać
486 - czemu tak wąsko...panorama tutaj się aż prosi![]()
Nowoczesne budynki, wieżowce, drapacze chmur, mosty, kto by pomyślał, że to wdzięczne obiekty do fotografowania. Osobiście tylko "przy okazji" strzeliłabym taką fotkę. Jednak podziwiam prace takie jak miedzy innymi twoje, gdzie widać umiejętność patrzenia, dostrzegania niuansów.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Pamiętam, co powiedział kidyś Mirek54, zapytany dlaczego "robi" tylko kwiatki (czy jakoś tak) - bo nie uciekają, nie trzeba za nimi biegać (w każdym razie, tak to zapamiętałem).
Podobnie jest z budynkami, można spokojnie popatrzeć, poszukać ciekawego kadru- czasem mi się udaje. Jak nie ma światła albo pomysłu, można przyjść kiedy indziej- budynek na ogół stoi w tym samym miejscu
![]()
Ciekawe jakie byłoby twoje marzenie wyjazdowe aby pofocić takie nieuciekające obiekty???
Miałam kiedyś okazję w Hongkongu ale niestety moje umiejętności były jeszcze głęboko ukrytei nie przywiozłam zbyt wielu udanych fotografii. Kto wie, czy dziś udałaby mi się tam coś upolować?
Powinnam poćwiczyć bo zasłyszałam, że istnieje szansa wycieczkowa na Emiraty. Odpukać w niemalowane![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 1.09.09 o 21:03
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Przychylam sie do zdania Wanilii, że potrafisz wypatrzyć i ująć obiekt w ciekawy sposób. Na 485- gdzie deformacja miesza sie z symetrią podoba się. Na 486 chmurki nadają przestrzenność i mają pierwszeństwo przed zabudową ale jedno i drugie fajnie się uzupełniają.
pozdrawiam Wiejo
wojciech_gd, wanilia, Wiejo- dzięki za opinie
Znalazłem pasaż handlowy, co prawda tuż przed zamknięciem i dlatego nie ma ludzi.