Widok spod mostu Moseltalbrücke, na winnice, na stromych zboczach wąwozu Mozeli:
Widok spod mostu Moseltalbrücke, na winnice, na stromych zboczach wąwozu Mozeli:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth ja widziałem na poprzednim te auta i wiem, że jest to ogrom lecz jego poczucie dało mi dopiero Twoje ostatnie zdjęcie. Ten filar na tle wzgórza i skrawek drogi dają poczucie ogromu.
pozdrawiam Wiejo
świetne panoramki, przestrzeń powala
Uwielbiam takie zabawy im szerzej tym lepiej![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 26.08.09 o 20:44
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na pierwszym fajna symetria tej monumentalnej budowy. Na drugim jakby droga w przestrzeń.
pozdrawiam Wiejo
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Trzeba przyznać, że ten filar i winnice to ciekawe zestawienie. Efekt znakomity, rzeczywiście most imponujący.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
ladnie, czysto i schludnie. widze, ze znalazles odpowiednia pore![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++