Zapisałem tą samą wersję z mniejszą kompresją, z opcją najlepsza jakość (w Gimpie). Plik ma 1600KB ale ja, prównując oba, różnicy nie widzę![]()
Zapisałem tą samą wersję z mniejszą kompresją, z opcją najlepsza jakość (w Gimpie). Plik ma 1600KB ale ja, prównując oba, różnicy nie widzę![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może zdjęcia na których pracowałeś są już gorszej jakości.
Poza tym gimp przy zapisywaniu ma troszke więcej przełączników, niż jeden suwaczek![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Odwiedziłem ruiny Burg Königstein niedaleko Frankfurtu. Są to jedne z największych ruin zamku w Niemczech. Nawet w Google Earth mają swój model 3D.
Zrobiłem kilka zdjęć:
Na 446 brakuje mi góry, ale to pewnie sam wiesz
A co do ludzików to mam wrażenie, że robione są ze zbyt dalekiej perspektywy. Sama mam też z tym problem, ale nie umiem podejść bliżej, nie mam odwagi
A architektura miejska- cóż ja mogę powiedzieć - klasa sama w sobie![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
przez ciebie znowu bede mial zaleglosci w robocie...
nie wiedzialem o google 3d i teraz bede musial obejrzec wszystkie budynki, ktore do tej pory sfocilem
dzieki
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No! To masz trochę tego![]()
...schodki fajne, ale zdyecydowanie bardziej wole Twoje
architektoniczne - miastowe .....![]()