Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Świetna seria, fajna odmiana.
Maro, Tommy dzięki
Tylko na pierwszym małem niebo nadające się , MZ, do ściemnienia (co też zrobiłem, może za mało) Czekam na polara, powinno być lepiej. Co do wyostrzanie, próbowałem bardziej, ale wychodziły jakieś jakieś białe plamki, przepały na liściach więc dałem spokój.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Namówiony przez Mirka, który w galerii zwrócił mi uwagę:"zobacz co bedzie jak przygasisz ten swiecacy pomarancz w cieniach-bedzie sie bardziej podobac", postanowiłem "powalczyć". Lewa róża to ta z Galerii, następne już poprawiane. Która w/g Was lepsza? Ja nie mogę się zdecydować![]()
Z różyczek najbardziej podoba się nr 3.
Poza tym bardzo fajna ostatnia seria, sielsko, wiejsko i kolorowo. Bardzo przyjemne obrazki.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Rozyczki calkim calkiem, ale zdecydowanie bardziej podoba mi sie ostatnia seria...ta sielska bez drapaczy i szkla jak sam powiedziales![]()
Fajne zaułki.
Z róż - dla mnie pierwsza. Ma kolorki świeże, 2 i 3- przygaszone.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...