Hm... ostatnie jakby nieostre...
Hm... ostatnie jakby nieostre...
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Helmuth widać, że zmiana aparatu ci służy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Teraz jest GIT![]()
400 - świetna fota (ocena w galerii), natomiast 399 nieodparcie kojarzy mi się z 11 września...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pierwsze fajne, drugie takie trochę wycieczkowe. Szkoda, że jest tam ten słup, bo można by cyknąć trochę pod kątem.
Hauptwache ładnie czysto. Jak byłem kilka razy w tym mieście to mimo oglądając te ciekawostki nie wiedziałem co to jest a z Tobą można naprawdę ciekawie pozwiedzać![]()
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem? Chodzi o nachylenie poziomu? Zawsze mam poważne opory, musiałbym meć wyraźny powód
Dziękuję, miło to czytać
To teraz inna dzielnica- Niederrad. Nowa część tej dzielnicy to biurowce i hotele. Jak ktoś lubi "szklane domy" i inną nowoczesną architekturę, napewno znajdzie coś interesującego
404
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 6.07.09 o 20:22
Nie, nie chodziło mi, żeby przejść na prawo i cyknąć sam budynek straży.
A co do ostatnich, jak zwykle świetne. Z resztą "Zakręcone" już oceniłem.