E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Jeszcze jeden zaułek, tuż za dawnymi murami obronnymi (fragment z lewej strony)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zaułek fajny, klimatyczny. Jakbyś jeszcze zbędne anteny z dachu zdjął stempelkiem to juz byłoby cacy![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Bardzo fajny zaulekCo tu mowic o "moich " uliczkach jak Twoje sa swietne.
Mam nadzieje, ze ktoregos dnia uda mi sie zapanowac nad obrobka tak jak Tobie
Pozdrawiam.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzieki Helmuth, mam nadzieje, ze masz racje i z niecierpliwoscia bede czekac na ten dzien!!! Cwiczyc , cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc!!
Milej niedzieli!!![]()
Zaułek bardzo fajny,zabrakło jednak troszkę perspektywy.Wygląda to teraz bardzo płasko,mz.Mur po lewej i ściana po prawej miały zamknąc kadr ale to nie ten klucz do zamykania.
@helmuth,kiedy wybierasz się na Rynek Staromiejski ? Widziałem świetne kadry z tego miejsca.
pozdro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Chodzi Ci o Stare Miasto? Może nawet dziś po południu![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography