na 270 Ci sie bacznie przyglądafajne
a na 271 faktycznie ciachnęło skrzydełko. Ale przyjemnie zamrożona w ruchu.
na 270 Ci sie bacznie przyglądafajne
a na 271 faktycznie ciachnęło skrzydełko. Ale przyjemnie zamrożona w ruchu.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Czaple to piękne bestie.
Duże ZOO jak widzę jest we Frankfurcie nad Menem.![]()
![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Nie wiem, jeszcze nie byłem
A poważnie, mieszkam między Menem a Niddą. Nida została uregulowana (wygląda jak kanał) ale zostawino po bokach fragmenty jej starego koryta. W związku z tym, jest sporo oczek i rozlewisk i jestem zdziwiony gdy na spacerze przynajmniej jednej nie zobaczę
I jeszcze jedno wiosene![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajne te Twoje wiosenne zdjęcia. Na ostatnim światło bardzo ładnie gra.
Pozdrawiam, Jola
Odwiedziłem miasteczko w Szwarcwaldzie, miasteczko położone na zboczu wąwozu. Domy w nim, z dołu, wyglądają jakby stały jeden na drugimZ dołu na górę (m.in. takimi uliczko-schodami jak na 273) idzie się 10 do 15 min. Tylko sprawni nie robią przerw, ja myślałem, że wyzionę ducha
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak tak patrzę na te zdjęcia miasteczka,to mam wrażenie,że to makieta i gdyby nie paru ludziów,to chyba bym nie uwierzył,że to real.![]()
Chyba za długo już mieszkam gdzie mieszkam...
Trochę szkoda,że nie miałeś lepszego światła.
helmuth - czekam na zdjęcia Starego Frankfurtu,po stali i szkle czas na pruski mur.![]()
Landscape Photography
Piękna jest niemiecka architektura,nie wiem czy nie jedna z najlepszych na świecie,wg.mnie oczywiście.Jedno tylko boli - ta przesadna dbałośc o szczegóły.Zobaczcie jak nienaturalnie wyglądają te budynki przykryte tak sterylną dachówką.
Landscape Photography
Piękno to jedno, a czystość to drugie. Kilkukrotnie przejeżdżałem tranzytem przez Niemcy i za kazdym razem otwartymi szeroko oczyma chłonąłem ten sterylny widok. Cos czego u nas jeszcze nie ma i długo nie będzie. Ten ład i porządek. Sam jestem z natury bałaganiarzem, wiec ten szyk, układ i czystość zawsze wprawiały mnie w zadumę.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Szwarcwaldzkie klimaty - bardzo przyjemne dla oka (zwłaszcza schodo-uliczki).
Coraz pewniej się czujesz w architektonicznych geometrosach, jak widzę(to do poprzedniej wrzutki
)