Trochę kolorów jesieni:
Trochę kolorów jesieni:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ładne kolorki.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Tym razem drzewo z bliska, czyli liście we wszystkich jesiennych kolorach:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Robię porządki w komputerze i co jakiś czas odkrywam zdjęcie którego jeszcze nie obrabiałem lub takie które mógłbym obrobić inaczej. Oto jedno z nich (pseudo HDR z jednego jpg-a, odszumianie i zabawa histogramem)- co myślicie o obróbce, czy nie zbyt sztuczne?
jest ale mi się podoba taka wizualizacja do projektu koncepcyjnego
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
"zielone" po lewej przeszkadza (ogólnie cała zieleń mi nie pasuje) a poza tym ok!
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jeszcze jedno, tytuł zagłada:
Uroki staromiejskich uliczek w Niemczech:
Ładna ta ostatnia seryjka, szczególnie pierwsze przypadło mi do gustu. Mam również parę takich uliczek niemieckich - czasami, szczególnie latem, potrafią być naprawdę bardzo urokliwe.