Ale fajna.Postempelkuj chmury nad kominem-widac sklejki
![]()
Ale fajna.Postempelkuj chmury nad kominem-widac sklejki
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Przejrzałam cały wątek i powiem ci poczyniłeś duże postępy.
Początek był.... marnawy, ale przecież każdy kiedyś zaczyna.
Ja wiele wiadomości zdobyłam śledząc galerię i czytając komentarze tych którzy świetnie focą. Oczywiście mówię też o zdjęciach innych klubowiczów.
Popełniłeś kilka grzechów które popełniali kiedyś wszyscy w ocenie zdjęć- wrzucałeś zdjęcia złe technicznie- bo ptaszek , czy wiewiórka akurat wyszła i wydawało ci się wartościowe. Z biegiem czasu człowiek wyrzuca te zdjęcia do kosza i żałuje straconej okazji na dobre zdjęcie.
Podobało mi się miejsce z platanami- tam trzebaby wrócić i spróbować jeszcze raz..,
Panoramka ładna. Pzdr
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 10.07.08 o 12:54
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A tu? Nie widac.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ja nie widzę![]()
.
Jeśli już, to tu coś jest, ale ja uważam że to taki układ chmur. Chmury na tym zdjęciu mają tak dziwne kształty![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na chmurach widać małe "łączenia", wyraźnie zaś widać Twój postęp chłopie.
MK
Trzy osoby(łącznie ze mną) nie widzą, dwie widzą. Sprawa nie jest oczywista, nie sprzeczajmy się o drobiazgi, układ chmur jest taki, że można się dopatrzeć wszystkiego. Myślę, że gdybym zaczął "stemplować", mogłoby to być bardziej widoczne- zostawię więc tak jak jest
Dzięki za miłe słowa
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Miałem ostatnio okazję spróbować nocnych zdjęć. Byłem sam więc nikt mi nie marudził żebym już poszedł spać, mogłem zatem spokojnie wyjść w "plener". Oto parę zdjęć z miejcowości w której byłem:
47. widok ogólny
48. zamek od strony pd/zach
49. zamek od strony pd/wsch
50. wieża kościelna
Co o tym sądzicie?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 11.07.08 o 11:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
No to jeszcze jeden widok zamku- od północy: