Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przyjemne dla okaDrugie bardziej mi się podoba, szkoda że przyciołeś chłopie kwiatki z prawej.
MK
Całkiem poprawne zdjęcie.ciekawe z tym żółwiem, w pierwszej chwili myślałam, że to czerwonolicy, ale jak widać po kolorze - nie
![]()
To zapewne jakaś ofiara bezmyślnych właścicieli - najpierw kupuje się ślicznego, małego żółwika, a że maluch szybko rośnie to wio to jakiegoś stawu.We wrocławskiej fosie sporo takich pływa.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 4.05.08 o 10:14
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak tak bardzo nie chcesz tego kwiatka z tyłu (nie dziwie się) to można go występlować w PS.
MK
Najbardziej podoba mi się ten żółw, świetnyi te żółte kwiaty też robią wrażenie.
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Niestety robiąc zdjęcie nie myślałem o stemplowaniu i uciąłem kawałek tylipana. Tak wygląda całe zdjęcie:
I jeszcze kwiatki, tym razem rododendron:
42
Podoba mi się zdjęcie 44 lubie takie nowoczesne budynkiDo tego pasowało by takie piękne, błękitne niebo
No ale na niebo wpływu miec nie mozemy
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"