Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jeśli o mnie chodzi to nie trzeba. Moja wypowiedź dotyczyła "znaczków pocztowych" jakie wstawił przy porównaniu helmuth
---------- Post dodany o 22:50 ---------- Poprzedni post był o 22:41 ----------
Tak po prawdzie to nie są wycinki 1:1 i chyba wiesz o co chodzi. O wycinku, kropie 1:1 można mówić w przypadku gdy robimy to z oryginału zdjęcia (pełnej rozdzielczości). Ty zrobiłeś wycinek z "wycinka" (pomniejszonego już zdjęcia) i dlatego wyszedł znaczek pocztowy.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 5.09.15 o 23:11
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zrobiłem to ze zdjęć o takiej rozdzielczości jakie autorzy umieścili na forum. Dla mnie to oryginały.
Chcesz się pokłócić? Wolałbyś fragment raw-a?
Powtarzam- zrobiłem wycinek ze zdjęć, które zostały umieszczone na forum. Na obu zdjęciach widać "gwiazdki" i ich charakter. Wycinek 1:1 zrobiłem po to. aby pokazać same gwiazdki, bez niepotrzebnego tła.
Dla kogoś, kto chce zauważyć różnicę- wystarczy. Dla kogoś kto chce się pokłócić- nie.
Nie rozumiem tylko, po co chcesz się kłócić skoro i tak "gwiazdki Ci się nie podobają? Zmienisz zdanie, jak zamiast znaczka zobaczysz widokówkę zamiast znaczka?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez And.N ; 5.09.15 o 23:31
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
O gwiazdki nie ma co kopi kruszyć. Głównie zależy to od obiektywu i jego listków. I moim zdniem rzecz jest podobna do lubienia bądź nie bokehu. Jedni wolą nerwowy inni papierowyDla manie gwiazdki nie mają jakiegoś większego znaczenia. Zawsze zastanawiałem się co jest z nimi nie źle mimo, że ktoś(większość) mówiła, że jest nie tak. Nie wiem. Może jestem inny, ale jakoś tego nie czaje.