Świetne, ale z góry z pylonu byłoby ekstra.![]()
Świetne, ale z góry z pylonu byłoby ekstra.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O, statek jest fajny. Na jakich ustawieniach robiłeś? Bo nie wygląda na poruszony, woda fajnie rozmyta, a nie wierzę, że nawet troszkę się nie bujał.
The question is, who cares?
Świetne fotki.
Pozdrawiam.
Fajne te mostowe wrzutki...
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 5.09.15 o 08:21
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z ciekawości, dlaczego F18 ? Chodziło o tzw. gwiazdki na latarniach, światłach, ? Jeśli tak to niezbyt wyszło...Przez ten bardzo długi czas naświetlania na foto 1929 z ludków takie duszki wyszły i jakoś to do mnie nie trafia. W foto 1931 wyszły mocne flary, czy tam bliki, od latarni, ale ogólnie mój odbiór tych zdjęć jest pozytywny.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Wyszło jak wyszło. To pierwsze próby uzyskania gwiazdek.
Może masz jakieś doświadczenie w tym temacie z E-M10 ?
Tu akurat czas był krótszy- 25s.
Kiedy zaczynałem, tych ludzi jeszcze nie było. Niedaleko jest przejście ze światłami dlatego taka duża grupa ludzi pojawiła się naraz. Skoro już weszli w kadr to zostawiłem. Pewnie gdybym chciał powtórzyć, pojawiła by się następna grupa w czasie naświetlania![]()