Czasem warto coś wyciągnąc z szuflady![]()
Czasem warto coś wyciągnąc z szuflady![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Drugie "takie se" misię.
Pozdrawiam.
A mnie się podoba 1478. Jaki sprzęcik?
OMD E M5 i E-520. Szklarnia :ZD 14-54, ZD 40-150, ZD 14-42. Takumar 50/1.4, Tair 3S 300/4,5, Helios 44M (scheda po Ojcu), Wołna-9
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
[QUOTE=helmuth;1164020]Wybrałem się koło lotniska. Było po południu, mało światła ale ciekaw byłem co da się zarejestrować.
Mała ilość światła, zmusiła mnie do "zjechania" z czasem do 1/40 sek (ISO200).
Oto efekty:
Załącznik 139630Załącznik 139631Załącznik 139632[/QUOTE
Jak na zdjęcia E520 i kitem, to całkiem niezłe, pozdrawiam,
]
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.