http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Po raz pierwszy w życiu, spróbowałem fotografować fajerwerki.
Wybrałem się do Mainz, na most nad Renem. Przed północą zaczęli się schodzić ludzie. Pomyślałem "jest dobrze", będzie niezły pokaz.
Niestety z wybiciem północy, mina mi zrzedła. Pokaz, owszem, zaczął się ale był to pokaz prywatnych fajerwerków, które prawie każdy na moście, miał ze sobą.
W tych warunkach, polowanie na małe, wybuchające w różnych miejscach fajerwerki, okazało się niezwykle trudne. Przypominało to polowanie na błyskawice
Kilka zdjęć:
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA