|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Te geometryczne odloty są odlotowe - niekiedy nie wiadomo, gdzie jest przód, gdzie tył, a gdzie stał fotograf. Taki mały rebus dla naszych ułożonych w kosteczkę zmysłów poczucia przestrzennego.
Dzięki
Niestety, są tam miejsca odpoczynku dla strudzonych zakupami i dziury w podłodze na kolejne ruchome schody
---------- Post dodany o 21:08 ---------- Poprzedni post był o 21:05 ----------
Dlatego można tam wiele razy chodzić i zawsze znajdzie się coś nowego- jakiś nowy widok, nowy układ kraty itp
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 15.04.14 o 21:12
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kurcze nie wiem co ja kliknąłem i muszę drugi raz pisać
Z podobną konstrukcją spotkałem się w Szkockim Parlamencie w Edynburgu. Tylko wtedy ślepy byłem i nie widziałem okiem fotografa.
Brawo, bardzo się podobają
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To jest coś, co najlepiej opisać jako dach zbudowany ze szklanych elementów w który wciśnięto wielkiego rogala. Jeden jego koniec sięga podłogi a drugi wychodzi przez elewację, na ulicę. W pionowej elewacji jest dziura, przez którą widać niebo. W czasie mocnego deszczu, woda kaskadą wylatuje na deptak. Tego chyba projektanci nie przewidzieli![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Niemcy myślą dość schematycznie. Nie przeżyli komuny, więc skąd mieli się nauczyć kombinować?
Nie wiedzą, że na środku ulicy może stać słup energetyczny, że po obu stronach rzeki może być droga ale most na rzece już niekoniecznie, że z rury wodociągowej może polecieć gaz i takie tam inne niespodzianki![]()