Z lewej masz puste niebo a drzewo z prawej częściowo zasłania tę wieżę (czy jak to tam nazwać).
Nie dało się zrobic trzech kroczków w lewo?
Z lewej masz puste niebo a drzewo z prawej częściowo zasłania tę wieżę (czy jak to tam nazwać).
Nie dało się zrobic trzech kroczków w lewo?
Nie dało sięMiałem z lewej gęste krzaki gdybym stanął przed krzakami, nie objąłbym zamku od dna obmurowanego jaru (rowu?) okalającego zamek, po czubek wieży. Na 287 jest ujęciez drugiej strony jaru (z poziomu zamku), na którym widać te krzaki na pierwszym planie.
Teraz znowu coś dla miłośników prostego. Zgłupiałem kompletnie. Pomijam poziom, który już na pierwszy rzyt oka jest krzywy i pofalowany. Tak jak parter mniej więcej "trzyma" pion, to już wyższe kondygnacje wydają się przewracać w lewo
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na 289 spróbowałbym jednak zrobić dwa, trzy kroki tak, aby pokazać więcej zamku a schować śmietnik, który wystaje zza krzaków
Zdjęcie nr 290 - przyjemne i może wprawić w konsternację![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
290 dobreNaprawdę, gdyby nie nowe witryny, w żaden chyba sposób nie można by odnaleźć gdzie jest pion i poziom.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
...to taki wiejski odpowiednik Hundertwasserhaus![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
o matko.... jaki koszmar... mowie o budynku, nie o zdjeciutobie udalo sie oddac jego... paskudztwo...
a mowia, ze polacy duzo pija w robocie....
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Na 290 to efekt wolnej interpretacji lini prostych i proporcji. Tak czy inaczej ciekawe przez pryzmat precyzji z której słyną niemieccy budowlańcy.
pozdrawiam Wiejo
na 290 jako poziomicy majster uzył chińskiego zamiennika "bumerang"![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
No Helmuth niezly ten ostatni domek.....im dluzej na niego patrze tym wieksze zaczynam miec watpliwosci.....czy ja cos dzisiaj pilam???
Ale zdrugiej strony bardzo ciekawy i wcale nie taki paskudny jak mowi K@czy![]()