Oooo, teraz wiem o co chodzi.
Zostaw, przeczytaj moją stopkę.![]()
Oooo, teraz wiem o co chodzi.
Zostaw, przeczytaj moją stopkę.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To spojrzenie spod arkad bardzo padło mi w oko i podoba się. Pozostałe jak to nocne ciekawe bo inne szczegóły wychodzą na wierzch po zmroku.
pozdrawiam Wiejo
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ma wydźwięk. Dobre. Piwo też.
Bardzo sympatycznie spaceruje się tymi wieczornymi uliczkami.
PS. Na okrągłym znaku z Monachium też zawiesiłem oko![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Od Siedlec 20 km, między Kózkami a Drażniewem, spadało najwięcej pocisków i rakiet typu V1 i V2, wystrzeliwanych z poligonu we wsi Blizna w okolicach Dębicy. Foto lej po rakiecie. https://polskatimes.pl/wunderwaffe-z-podlaskich-bagien-jak-armia-krajowa-zdobyla-pocisk-v2/ar/c15-14308539
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Fajne zdjęcie Ratusza i dobrze, że w nocy. W dzień zapewne oblegany ogródek piwny odebrałby charakter tej pięknej budowli.
pozdrawiam Wiejo
#7129. Jak Ci ta geometria się zgrała. Dobre, choć nieco ciemne i żółte. Bym balans bieli poprawił, choć znam naturę świetlną takich miejsc![]()