Zamieszczone przez helmuth W myśl reguły 1/3 do 2/3, czego ma być więcej? Wody, z widocznymi zmarszczkami czy bezkształtnego, zamglonego nieba? to nie zlota zasada ktorej zawsze trzeba sie trzymac tu mi akurat pasuje przepolowienie kadru ale to tylko moja wizja no i BW duuuzo lepsze
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Zamieszczone przez helmuth czego ma być więcej? Jeśli o mnie chodzi to zdjęć . A w temacie foto, to było trzeba panoramę zrobić ....
Moim zdaniem drugi kadr ()ten panoramiczny) znacznie ciekawszy - zwłaszcza że kształt motywu sprzyja pokazaniu go w panoramie. Wolę jednak wersję kolorową od monochromatycznej.
Pozdrawiam! Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Zamieszczone przez paparapa Jeśli o mnie chodzi to zdjęć . Pogody (światła) nie ma, komputer odmówił dalszej współpracy, to co na zewnątrz nie zachęca do wyjścia. Sam sprawny aparat to stanowczo za mało, żeby zdjęć było więcej.
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Przyszła zima do Szczecina. Nie wiadomo na jak długo. Pobiegłem z aparatem bo może drugiej okazji nie będzie.
Trudne zdjęcie - światło różowe, żółte, białe do niebieskiego. Podoba mi się.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Trochę dziwnie wygląda żółty śnieg na zboczu. Gdyby nie było go na jezdni, można by pomyśleć, że to trawa.
Zamieszczone przez helmuth Trochę dziwnie wygląda żółty śnieg na zboczu. Gdyby nie było go na jezdni, można by pomyśleć, że to trawa. Nic nie poradzisz, możesz co najwyżej drogowcom podbić limono. Masz wprawę
Coś Ty! Drogowcy mają ręce- mogą oddać.
Dobrze to wygląda. Ale skusiłbym się na korektę lokalną śniegu..... i może troszkę za mało dołu.
Zobacz tagi
Zasady na forum