Drapacze chmur w blekicie nieba, swietne.
Drapacze chmur w blekicie nieba, swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo mi się podobają... Jak nie przepadam za stosowaniem rybki to twoje są OK![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
U nas, to już by to podpalili![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tu ludzie są praktyczni. Dlaczego palić miejsce, w którym można zjeść i napić się piwa![]()
Znalazłem,
Autorem jest indonezyjski artysta Joko Avianto, tytuł pracy to Big trees / Pohon Besar.
Proces powstawania:
Naprawdę niezła robota. Artysta ten ma też inne prace, w podobnym stylu.