No i co? Jak pojedynek? Jest już pierwsza krew?
No i co? Jak pojedynek? Jest już pierwsza krew?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No, jakoś wyglądają te purpury i magenty. Żółcie też zyskały.
A może teraz podciągniemy cienie i światełka o, dajmy na to na początek, +15 (w skali -100..0..100, jak w LR), a na wodę adjustment brush z contrast +15, i clarity +10?
---
Kolba z Bodziem to mogą zrobić pojedynek na E-30 (wynika ze stopki Kolby, że E-30 jest na stanie) i kadr o świcie. Ładnie skomponowany i ze ślicznymi światełkami i podciągniętymi cieniami i wygładzonym szumem.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
RAW-a poproszę. Mail masz na PW.
No "teraz podciągniemy" było do Ciebie. Technicznie nie mam narzędzi do obróbki przy sobie.
Daj wszystkie, sklejam, reperuje, gwoździe przybijam. Oczywiście jeśli to nie problem.
Cześć Heniu![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Witaj![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||