Patrzę za okno i nie pozostaje mi nic innego jak dalsze zaklinanie wiosny. Może w końcu przyjdzie![]()
Patrzę za okno i nie pozostaje mi nic innego jak dalsze zaklinanie wiosny. Może w końcu przyjdzie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Drugie mi się podoba.
Fajna kompozycja i kolorki, trochę szum przeszkadza.
Do watku o kotkach go! Hehehe A u Ciebie już taka wiosna???
Bardzo nieśmiało, wbrew pogodzie
PS
Poprawione
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 27.02.09 o 11:33
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
drugie rzeczywiście ładne,przede wszystkim ze względu na kolor który już samym sobą tworzy smak wiosny...ach,tęsknie za wiosną
pierwsze zdjęcie natomiast jest kiepskie.Tło i kolory nudne...za mało wiosennie jak dla mnie![]()
Jeśli to nie jest wiosna, to pytam co to jest?
Ostanie ładne, przyjemne.
Pamiętam moje pierwsze próby "zdjęciowe" - właśnie taki motyw zamieściłem
zatytułowałem chyba "zwisy"
http://77.45.31.196/~marek/makro/fot...n100_zwis1.JPG
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ładnie cieszysz się wiosną i przyjemnie ją pokazujesz. Te zwisające kitki ekstra wyeksponowane.
pozdrawiam Wiejo
Ładna ta Wiosna ! Skoro jest u Ciebie to do nas też wkrótce dotrze![]()
Dzięki za odwiedziny. Staram się postępować odwrotnie do zasady "jak czegoś nie widać, to tego nie ma". Chcę widzieć wionę, staram się ją wszędzie zobaczyć, to pewno już jest albo zaraz będzie.![]()