Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Akurat nic nie chciało lądować ani startować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Teraz trochę ptaków wodnych. Gęsiówka egipska prezentuje ubarwienie pokryw skrzydeł, oraz samiec "szpanujący" przy samicy (przy okazji, zwykle widuję pary, jak łabędzie):
Na 226. fajny taniec ten samiec odstawia.
Pozdrawiam, Jola
Panorama lotniska zapowiada się ciekawie ale niestety nie mogę zobaczyć w powiększeniu bo po kliknięciu na podany przez Ciebie link wyświetla się komunikat, że żądanie zostało odrzucone. Taniec samca gęsiówki świetny i bardzo efektowny.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 22.02.09 o 21:54
Napiszę cicho też mam IE ale jak napisałeś po skopiowaniu i wklejeniu tego adresu otworzyło bez problemu. Jak sobie dałeś radę z jadącym busem?
pozdrawiam Wiejo
Bus jechał z prawej na lewą a ja robiłem zdjęcia z lewej na prawą, dlatego pojawił się tylko na jednym zdjęciu![]()
PS
PO Twoim pytaniu, przyjrzałem się dokładniej panoramie i zauważyłem, że samolot Lufthansy (kołował z lewej na prawą), pojawił mi się na czterech zdjęciachW związku z tym, jest na panoramie w czterech miejscach
![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 23.02.09 o 21:54
Jeszcze raz gęsiówki. Samiec mnie zaskoczył, rozkładając skrzydła i nie dążyłem zmniejszyć ogniskowej. Trochę "wyszły" z kadru ale wydaje mi się, że scenka (a szególnie mina samca) jest na tyle interesująca, że warto ją pokazać.