Ykhm, jak by to ująć delikatnie... Prezesie, coś zbrzydłeś![]()
Ykhm, jak by to ująć delikatnie... Prezesie, coś zbrzydłeś![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
A gdzie tam... po prostu przechodze proces do postaci imago w odwrotnej kolejnosci...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A gruczoły mleczne ukrył.
---------- Post dodany o 19:28 ---------- Poprzedni post był o 19:27 ----------
Heniu, a które okno twoje ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tylko dlatego wylazłem na zewnątrz, bo już nie mogłem się doczekać, żeby sprawdzić jak to maleństwo robi zdjęcia
Mojego nie widać. Piwnica jest z drugiej strony
I tej wersji będę siętrzymał
Znowu mnie poniosło. Wykorzystałem przerwę między dwiema ulewami i pojechałem w pobliże lotniska:
Potem puściłem się w miasto sprawdzić co można bez statywu ale to później![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA