Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Fajne to drugie
Pozdrawiam.
Pierwsze jest zajefajne, choć troszkę prosi się o idealną symetrię. Trochę zachwianą przez perspektywę. Dosłownie milimetry, ale jednak
Nic nie zrobię, że jestem spaczony w tej kwestii, a aptekarzem nie jestem
Tych dwóch pozostałych nie biorę.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chyba bardziej optycznie, bo w realu jest idealnie. Swiatłocienie i niedomknięte kółko robią takie wrażenie. Jednak nie odbieraj tego zbyt poważnie, bo ja mam schizę na punkcie czystości i symetrii kadru w archi. A sam kadr bardzo mi się podoba. Następnym razem postaram się bardziej szczegółowo napisać co mi nie gra. O ile w ogóle będzie tak potrzeba. Bo chyba teraz przesadziłem![]()