Pewnie i zdjęcia byłyby lepsze
Ale lepsze są przejścia tonalne w chmurach i nie jest taka ciepła
Zaproponuj swoją wersję, nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
No i tu jest pies ... (jaka rasa?)
Czy nie podoba się bo marne technicznie czy tematyka nieciekawa? Może ciekawa ale inni pokazują to lepiej a może od autora oczekuje się zupełnie czegoś innego
Jak nie ma komentarzy, można się tylko domyślać
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 27.06.14 o 23:35
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Szukałem w pamięci krzewów pełnych kwiatów a to raczej pojedyncze kwiaty, dlatego nie zwróciłem na nie uwagi
Właśnie tu jest problem. Nie podoba mi się bo uważam, że jest marne, czy tematyka mnie kompletnie nie interesuje? W obu przypadkach efekt jest ten sam- brak komentarza.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 27.06.14 o 23:51
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Myślę, że nie możemy wymagać komentowania zdjęć z obszaru, który widza zupełnie nie interesuje, ale to akurat nie problem - na Forum jest wielu użytkowników o różnych zainteresowaniach i zawsze znajdą się osoby, które podzielają nasze gusta. Jednak w takim miejscu można by oczekiwać krytki tam, gdzie może ona coś wnieść i pomóc autorowi w rozwoju. A mam wrażenie, że Forumowicze unikają tego, tak jakby nie chcieli sobie nawzajem sprawić przykrości.