to z drzewkiem dobre - choć w kolorystyce coś mi nie pasuje
to z drzewkiem dobre - choć w kolorystyce coś mi nie pasuje
Ostatnie jest świetne. Jedynie ten cień budynku w LD trochę przeszkadza. Do galerii z nim![]()
Drugie również dobre, fajnie pokazana przestrzeń w odbiciu.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Poprawione drzewo znacznie, znacznie lepiej ale nada szkoda braku większej ilości dołu ale z tego co widziałem było to wymuszone tym co się niżej odbijało.
Ja osobiście z miłą chęcią zobaczyłbym ten pierwszy budynek w kolorze dla porównania![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak zwykle zdjęcia warte oglądania.
To poprawione drzewko mnie intryguje. Lubie czasami wykorzystać jakiś element widoczny na zdjęciu który "robi" za pewnego rodzaju ramę. Tak sobie myślę gdyby dało się tak ustawić podczas robienia zdjęcia aby te dwa konary "drzewa" oplatały to okno w środku (to które teraz jest troszkę ucięte). Idąc tym tropem może zrezygnować z prawej strony kadru. Może jak się da to prostokąt w pionie albo kwadrat. W każdym razie "gada" do mnie to drzewo plus nowoczesne tło oraz to okno.
Jednak to tylko takie moje gdybanie. Nie traktuj tego poważnie.![]()
To Twoje zdjęcie i Twoja wizja.
Pieknie dopieszczone pierwsze zdjecie - klasyka gatunku plus dodatkowy element - drzewo - smialo do galerii.
Dwojka doskonala w kazdym calu -zadnych uwag - tradycyjnie interesujacy budynek, nieskazitelny kadr i swietna kompozycja.
Czwarte natomiast to zupelnie nowe podejscie do tematu - tak jeszcze nie patrzylemDopiesc jak nr 1 - zwlaszcza kolor i bedzie publiczna
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
@helmuth: tak to jest bernikla kanadyjska
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 9.03.13 o 22:50