Pomyślałem, że ciekawie może to wyglądać wieczorem- ciemność dookoła, widać tylko biały samolot i obłoki pary.
![]()
![]()
Szkoda tylko, że nie trafiłem na "odmrażanie" dużego (np B747). Stają one w innym miejscu i mogę robić zdjęcia z nasypu, ponad ogrodzeniem. Te mniejsze stają w takim miejscu, że muszę robić zdjęcia przez siatkę.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Heniu, a nie da rady podejść i wsadzić ryja obiektywu w oko siatki ? Pewnie szerszym obiektywem by trzeba robić.
A i tak się podobają. Ta mgła z glikolu robi wrażenie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Obie wrzuty sa bardzo ciekawe![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jestem pod wrażeniem. Na pierwszy rzut oka wyglądają jak reportaż z katastrofy.
Rewelka - gratuluję pomysłu.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014