Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Odnośnie 156 na którym jest przedstawiony występ sztukmistrza ulicznego utrwaliłeś emocje na twarzy, ruch, zręczność i to wszystko jest na tak. Na nie- przekroczyłeś zakres bieli na ubraniu w kilku punktach przez co zdjęcie straciło na wartości.
pozdrawiam Wiejo
Niestety, świeciło wiosenne słońce a facet był w kostiumie z jasnego, błyszczącego materiału. Nie poradziłem sobie
Następne zdjęcia z "wykopalisk":
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.11.08 o 22:34
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
157 jakos mi nie pasi, oczy mi tak chodzą:.
158 ładne, ale szkoda tego ogrodzenia z tyłu
pozdrawiam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No właśnie wzrok skupia sie jednoczesnie na tej czerwonej "plamce" i jednocześnie na tym co jest ostre. Ale może to tylko moje oczy tak chodzą
albo już mi sie krzywda zrobiła?![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Sztukmistrz z Frankfurtu nawet niezły, fajne ujęcie![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Wykopaliska w dalszym ciągu![]()
Czapla (już była, ale w innym wydaniu), może nie w najpiękniejszym otoczeniu (akurat spuścili wodę w rzeczce o jakieś 1,5- 2m) ale tak blisko czapli to rzadkość![]()
no rzeczywiście ładnie wygląda z bliska. Woda strasznie brudna. Zdjęcie dosyć ładnetylko może jakby troszke uwidocznic tą czaple z tła..