Ostatnio edytowane przez helmuth ; 10.06.11 o 23:57
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
z tych "korzennych" to pierwsze i drugie do galerii od razu
hdr-y?
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Taaa ... wszystkie trzy na galery a czwarte Byś zrobił zadzierając się na wprost tego zaokrąglonego narożnika.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zaokraglenia swietne do galerii chyzo![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Swietne swiatelko zlapales na pierwszym- troche odrealnilo caly kadr, co wyszlo na plusCiesze sie z kolejnych budowlanych aktow w twoim wykonaniu
![]()
Dzięki za komentarze
Tylko pierwsze (889), pozostałe dwa to "normalne" zdjęcia
Miło mi
Za Waszą namową pierwsze wklejam do galerii
spiętrzone krągłości
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajne te dwa pierwsze - klasyki gatunku![]()
Nic nowego nie napiszę, Fajne przykłady sztuki budowlanej nowej i starej wynajdujesz. Drugie wymaga przed galerią wyczyszczenia ze śmieci dnia codziennego.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ten ptaszek w czerwonym bereciku- fantastyczne spotkanie, w życiu takiego ptaka nie widziałam, to dzięcioł?
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Tak, to dzięcioł zielony.