kurcze, ruł ulubionych nie widze w odbiciu..., ale to moze zaleta weekendu
troszke mi lampa stojaca nie pasi, ale to oczywiscie rzecz gustu.
kurcze, ruł ulubionych nie widze w odbiciu..., ale to moze zaleta weekendu
troszke mi lampa stojaca nie pasi, ale to oczywiscie rzecz gustu.
Pewnie gdyby nie ta lampa, nie zrobiłbym tej fotki![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Calkiem fajne to odbicie Helmuth, gdyby nie ten slup jak juz wczesniej slusznie zauwazono.
Nie mogles zrobic jakiejs sztuczki i sie go pozbyc...![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
bardzo fajne zdjecie
kapitalny pomysl aby sfotografowac jeden obiekt tak aby pokazac odbicie innego
musze poszukac sobie czegos takiego w Poznaniu i powalczyc po patrzac na Twoje zdjecie mozna osiagnac ciekawy efekt
ciekawe czy dalo by sie zrobic to samo zdjecie przy ciut pozniejszej godzinie , wydaje mi sie ze gdyby bylo ciemniej to ta lapma bardziej by zdobila kadr no i odbity budynek w szkle bylby ciekawiej oswietlony (mam na mysli zapalone swiatla w oknach itp)
tylko nie wiem czy dalo by sie zbalansowac korzysci z wiekszej gry swiatlem z wada tego ze swiatla bylo by mniej
ciesze sie ze pomysl sie spodobal i ze moglem zrewanzowac sie za podpowiedzi z pionow i poziomow przy okazji moich golabkow na moscie
patrzac na Twoje zdjecia masz "dostep" do sporej liczby ciekawych budynkow wiec mysle ze niebawem zobaczymy jakies nocne odbicia
generalnie podoba mi sie pomysl fotografii odbitej albo tak jak jeden kolega z forum zrobil zdjecie makro kwiatka gdzie na platku byla kropla wody w ktorej bylo widac caly kwiatek
wlasnie w tej fotografi mi sie to podoba ze mamy jakby zdjecie w zdjeciu
i w pierwszej chwili patrzymy na glowny obiekt a po ulamku sekundy widzimy w nim jakby drugie zdjecie
jak znajde cos "szklanego" w Poznaniu tez postaram sie powalczyc z tematem bo widze ze mozna osiagnac ciekawe efekty