Zgodnie z sugestią k@czego, poprawiłem czernie i dodałem winietę aby trochę zamaskować gałęzie w LD.
Zgodnie z sugestią k@czego, poprawiłem czernie i dodałem winietę aby trochę zamaskować gałęzie w LD.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jakos nie umiem porownac.Klikam we fote-przenosi do galerii,klikam w druga-nie przenosi.Klikam znowu w pierwsza-znowu jestem w galerii.Fajny myk na podnoszenie ogladalnosci.Czy nie lepiej jak obydwie w formie zalacznika by byly-latwiej porownac.A jak bede chcial ocenic w galerii to przecie znajde w nowosciach.A tak patrze i widze na miniaturach dwie takie same foty-plagiat,czy przypadek?Teraz dopiero zakumalem ze to o to chodzi.
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wreszcie pogoda pozwoliła wyjść z aparatem. Szkoda, że w nocy
Kiedyś już pokazywałem w galerii tą figurę/rzeźbę. Teraz miałem okazję obejrzeć ją i jej otoczenie w nocy.
Tyle wejść i żadnego komentarza?
Trudno! Nie zacznę pokazywać nóg, cycków ani portretów![]()
Z pobytu na dworcu jeszcze jedna fotka (druga w galerii)
"Ptaki, wyłowione z gęstwiny" - muszę przyznać, że drugie zdjęcie rozbawiło mnie
"Z pobytu na dworcu" - ładnie, równiutko, fajnie wypatrzone miejsce![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Mnie się bardzo podoba dworcowe
pozdrawiam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ale to był naprawdę malutki "ptaszek"![]()