Pewnie, ze wygladaCiekawe, czy z kazdej strony sa okna i czy kazdy kazdego podpatruje w nocy
A czemu nie wstawiles zadnego poziomego kadru?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jak już kiedyś napisałem, niektóre okna są tak blisko siebie, że sąsiedzi pijąc piwo, mogą się stuknąć szkłem nie wychodząc ze swoich domów
Oczywiście to przesada ale są domy (a więc i okna) oddalone od siebie 1,5m albo okna domu stojącego przy niższej uliczce, są na wysokości (poziomie) wyższej. Pokopię na dysku i coś postaram się znaleźć.
Tylko trzecie (706) to oryginalny kadr pionowy. Dwa pozostałe to składanki z kadrów poziomych. Wydaje mi się, że to co chciałem pokazać (domek na domku) lepiej wyjdzie w pionowym kadrze (większa wysokość kadru).
Skoro jednak się dopominasz![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 10.07.10 o 22:40
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 17.07.10 o 23:42
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gratulacje, zarówno to galeryjne jak i drugie w wersji kolorowej podoba mi się mocno. Jest inne niż większość piorunów na zdjęciach gdyż chwytane są zazwyczaj w terenach zdecydowanie pozamiejskich.
Też się dzisiaj czaiłem ale się nie doczekałem. 2 ładne błyski ale że dzień był w pełni to i dogonić ich nie szło![]()
Niezłe HelmuthMasz galeryjne w kolorze ? Może Raw do POPRAWKI
![]()
Ładnie, gratuluję takich strzałów![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witam
710 - super i tak napisałem resztę w galerii
Pozdrawiam
Polowanie na blyskawice udane.710 swietna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO