Ciekawa ta plaża tylko szkoda że tak daleko. Na 637 coś nie tak z lasem czy mi się tylko zdajeMi też w 637 kadr się podoba
![]()
Ciekawa ta plaża tylko szkoda że tak daleko. Na 637 coś nie tak z lasem czy mi się tylko zdajeMi też w 637 kadr się podoba
![]()
Było lekkie zamglenie i może stąd wrażenie, że coś nie tak z lasem. Im dalej, tym większe mleko.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
638 najbardziej mi podeszlo, ale lewej strony sciąlbym trochei nie to ze chce ojca uczyc robienia dzieci
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
637,639,640 i niczego nie Obcinaj !!
pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
saboor, nie krzyczto tylko moje "widzi mi sie"
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 27.03.10 o 16:02
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Udało Ci się pokazać wczesnowiosenną nie ożywioną plażę. To taki charakterystyczny okres gdzie wszystko szykuje się do skoku aby się pokazać a następnie rozbujać kolorami. Podoba mi się klimat i fajnie, że morze szumi falami.
pozdrawiam Wiejo
Taki oklepany, nadmorski temat, w dwóch wersjach:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może i oklepany ale obejrzałem z przyjemnością -dla mnie kolor