Dzięki rocco, ale dalej nie wiem jaki to kwiat![]()
Dzięki rocco, ale dalej nie wiem jaki to kwiat![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kwiatuszek całkiem fajny - na moje oko to dalia ale pewności nie mam...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Wiecej pokaz tego kwiata(liscie),mi to wychodzi,ze to jednoroczna chryzantema
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie pokażę bo taki kadr a więcej zdjęć nie mam. Zrobiłem to zdjęcie "przez płot", własnego ogródka nie mam.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
bardzo ładny kwiatuszekkadr jak dla mnie przyjemny, ale jasniej mogło byś troszczke
chyba
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
I znowu coś z architektury, tym razem starszej:
85
święty za oknem
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 27.08.08 o 13:01
W ostatnim 85 brakuje mi światła
Ściana była w cieniu. Trochę rozjaśniłem bo faktycznie było ciemne![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 27.08.08 o 13:03
Uliczka starego miasta, po budynkach widać że u naszych zachodnich sąsiadów![]()
Naprzeciw tych kamieniczek (?), za fosą stoi zamek. Niestety jego frontowa strona była pod słońce. Zdjęcie robiłem z cienia ale i tak słońce przeszkadzało.