Poniosło mnie, a co![]()
Poniosło mnie, a co![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wolę orginał jest bardziej rzeczywisty patrząc na niego czuję grunt. Po poniesieniu jest ciekawie lecz mam wrażenie, że trochę odrealnione.
pozdrawiam Wiejo
No to Cie ponioslo wacpan i to calkiem porzadnie
Druga wersja jest ciekawa, nie powiem...... ale wracajac wstecz i patrzac na oryginal wole przy nim zostac, mysle, ze Wiejo ma racje.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
No dobra, oryginał do galerii
"Poniesiona" wersja na awatar
pasokwadraty
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ta wersja jak dla mnie zdecydowanie i ostatecznie podoba się bardziej, wolę bez udziwnień![]()
Świetne pasokwadraty no i avatar![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Wersja bez udziwnień lepsza.
Naprawdę ładnie wypatrzone.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Fajnie, że pokazałeś również to zdjęcie, gdzie jest budynek ciut szerzej, przez co widać o co chodzi. Przyznam się ze wstydem, że widząc zdjęcie w Galerii myślałam, że coś jest nieprawdziwe, te paski są tak wyraziste, że aż nie do uwierzenia że to fragment architektury![]()
Jak zobaczyłem ten budynek, wiedziałem, że będzie kwadrat. Nie wiedziałem tylko, które kondygnacje wybrać- 1 i 2 czy 2 i 3![]()
Trzeba było wybrać 1 i 3![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK