Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth wybacz moje klaprawe oczy rano nie dostrzegły w pełni walorów Twojego ostatniego zdjęcia i kliknęłem cztery gwiazdki zamiast należnych mu pieć bo to naprawdę wysoki poziom który masę pracy kosztował.
pozdrawiam Wiejo
Ależ, nie rób sobie wyrzutów
Nieważne numerki (następnym razem dasz 5), cieszę się, że Ci się podoba.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth ostatnie naprawdę świetne (podobne pomiętam u kaczego) niemniej rewelka, dodam drobiazg, że moje oczy dostrzegają pewne rozmycie muru jakie czasem zdarza sie po odszumianiu. Nie wpływa to jednak na niewątpliwą plastyczność kadru , ze nie podkreślę już geometrii.
Wybacz mi napomykanie o takich drobiazgach, ale może czasem taka podpowiedź na coś się przyda. Nie zmienia to faktu, ze lecę zostawić moją notę z przyjemnościa.
p.s. wybacz mi, że zwlekam z zadaniem którego się podjęłam ale wciagnęłam sie w kolejne wyzwanie, wierzę , ze nie masz mi za złe. Miłego wieczoru![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dzięki za uwagę o rozmyciu. Co prawda tego zdjęcia nie odszumiałem ale dość mocno prostowałem. Potem podciągnąłem kontrast lokalny, pewnie stąd te rozmycia o których piszesz.
Jeśli chodzi o zadanie, to nie poganiam. Będziesz miała czas i ochotę to zrobisz- ja się nigdzie nie wybieram, mam czas
![]()
Kolejny "szczegół" architektoniczny
Pięknie. Zastanawiam się czy przydało by się może na dole dołożyć jeszcze jeden segment blachy (wtedy zgodzą się górne rogi z dolnym środkiem, ale wyjdą pocięte okna, no i będzie widać że troszkę nierówno)... Chyba Twoja wersja lepsza.
A okna (świetne!) powinny się zwać "Trzy z wielu okien"...
569... rewelacja
Nie przypadam za architekturą ale od tego zdjęcia nie mogę oderwać oczu![]()