Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Nie zwróciłem uwagi
Zauważam zmiany jedynie w ilości zielonych. Natomiast zmiany w opisie? Nigdy sobie nie klikałem w reputację, żeby się napawać opisem
Już powoli tracę cierpliwość!Może monitor mam źle skalibrowany?
Jeśli ktoś jeszcze widzi na tym zdjęciu brzydkie niebo- proszę pisać.
Poniżej "to drugie" o którym pisze jolly, w dwóch wersjach- lewa połowa tak jak była a prawa poprawiona. Czy jest różnica?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja nie widzę różnicy![]()
A widzisz plamy na niebie po lewej?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Widzę, ale po prawej też choć mniejsze jakby...
Wygląda na to, że mój monitor też jest coś nie teges. Po lewej jak się dobrze wpatrywać to można zauważyć, że niebo gdzieniegdzie z czarnego przebija na grant -ciemny fiolet. Po prawej na pierwszy rzut oka nic nie widać ale jak się patrzy długo to może i coś przebija. Ale trudno to nazwać plamą. Może bardziej coś jak przejście koloru.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
A może to inni mają "nie teges"?![]()
Różnica widoczna na korzyść prawej poprawionej części. Ostatnie z galerii podoba mi się poprzez soczysta czerń nocy i ładnie stonowane światła plus ciekawe kształty. Nigdy bym nie wpadł na to, iż wyściółka płótna w programie może mieć znaczenie w końcowym efekcie.
pozdrawiam Wiejo
No to na przyczepke dodam, ze ja nie widze zadnych plam na ostatniej fotceU mnie niebo ciemne ale raczej rownomierne, bez zmian kolorystycznych (w tym wypadku)
![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic