Mi chyba najbardziej do gustu przypadło 48. Szablonowe trochę, ale elegancko wykonane. Solidnie, że tak powiemWidać cały zamek, światła dodają nastroju. Jest ok.
Mi chyba najbardziej do gustu przypadło 48. Szablonowe trochę, ale elegancko wykonane. Solidnie, że tak powiemWidać cały zamek, światła dodają nastroju. Jest ok.
Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 12.07.08 o 12:49
Mi podoba się 47. Fajnie komponują się światła z domów i latarń z całością. Bardzo fajnie to wyszło. Natomiast 48 jestem na nie. Nie podoba mi się kadr lecący na lewo. Ogólnie bardzo udane początki. Oby tak dalej![]()
Dopiero teraz trafiłem na ten wątek i nie będę oryginalny pisząc że postępy widać jak na dłoni...
Generalnie z całego wątku najbardziej mi pasuje fotka 48 - światła, niebo, cały zamek - fajna kompozycja i "ma klimat". Panorama też całkiem ciekawa. Tak trzymać...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Na koniec tej serii nocnej
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Byłem w pobliżu lotniska, na ścieżce podejściowej, maszyny jak widać już z wysuniętym podwoziem i klapami. Strasznie trudno złapać samolot na całej klatce, moim SP550 na max. wyciągniętym zoomie. Jeszcze na dodatek aparat ma chwilę zwłoki między "pstryknięciem" a faktycznym zarejestrowaniem obrazu. Oto jedno ze zdjęć.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 13.07.08 o 18:29
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Następny samolot podchodzący do lądowania. Pełna klatka, niewielka obróbka- trochę gamma i kontrast i zmniejszenie.
A teraz "obiekty" nieco wolniejsze![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 20.07.08 o 08:14
Czyżby nie było żadnych uwag? Niemożliwe
Zastanawiam się nad tytułem tego zdjęcia- "Zieleń miejska" czy po prostu "zieleń"![]()
Zieleń miejska! Choć elementy roślinne nie rzucają się w zdjęciu od razu - ciekawsze są kształty budynku, jego faktura etc.
MK
Wydaje mi się, że faktura i roślinność są tu ze sobą ściśle powiązane- nie byłoby jej (roślinności) gdyby nie faktura (stan) budynku.