Kolejny raz napiszę wręcz to samo: panie Helmuth, piękne zdjęcia pan robisz.
Kolejny raz napiszę wręcz to samo: panie Helmuth, piękne zdjęcia pan robisz.
Panie kowalikster! nie rozpieszczaj mnie
Jest mnóstwo lepszych.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ta skromnosc to wrodzona czy nabyta??![]()
Z natury, raczej nie jestem skromny.
Jednak, jeśli chodzi o zdjęcia, po pótorarocznej obecności w OC, muszę przyznać (choć nie bez żalu)- "Jest mnóstwo lepszych"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zupełna zmiana klimatu![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 22.08.09 o 19:50
Moseltalbrücke był w chwili budowy (1969-1972), najwyższym mostem drogowym w Europie. W najwyższym miejscu, jego jezdnia jest 136m nad ziemią. Ma 935m długości i 30,5m szerokości. Nie miałem okazji jechać po nim ale pod nim. Dobrego miejsca do zdjęć niestety nie było.
PS
Żeby obejżeć w pełnych rozmiarach należy:
w Operze - PPM> Otwórz (lub Otwórz na nowej karcie)
w IE - PPM> Otwórz łącze (lub Otwórz łącze w nowej karcie lub Otwórz łącze w nowym oknie)> najechać kursorem na obrazek, pojawi się lupka
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 25.08.09 o 22:36
Witam. Powstawanie nowego wieżowca na 461 i panoramiczne odbicie na 462 robia wrażenie. 463 jakos nie bardzo podchodzi. 464 fajna brama, jednak jakiś człowieczek w charakterystycznej pozie dałby akcent. 465- trzy wieże, bardzo ładnie to przedstawiłeś. Z koniem to chyba uzgadniałeś pewne rzeczy ponieważ on wyraźnie patrzy na Ciebie i zasłużył na kostkę cukru. 467 most gigant ale ze zdjęcia to nie wynika, jakoś nie czuć jego ogromu i tej niesamowicie jak wynika z opisu długiej wstegi szosy.
pozdrawiam Wiejo
Widzę, że nowy sprzęt opanowany jak trzeba. Zacne zdjęcia.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R