wracajac do ostatniego zdjecia - mio-dzio
to co tygryski lubia najbardziej
jestem zazdrosny![]()
wracajac do ostatniego zdjecia - mio-dzio
to co tygryski lubia najbardziej
jestem zazdrosny![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Helmuth...dzieki, dopiero zauwazylam
Sluze kubelkiem wody kiedy tylko zechcesz![]()
Ten wątek ma swój urok a z tymi górami Taunus ciężko jest coś złapać może spróbować z Main Taunus Zentrum ??
Dzięki za odwiedziny w moim wątku
Musiałbym chyba wyleźć na dach Kinopolis
Podejrzewam, że z "ziemi" się nie da, może z wiaduktu przed MTZ? Nigdy nie zastanawiałem się jak stamtąd widać Taunus. Rozejrzę się następnym razem, dzięki za podpowiedź.
Teraz dwie wersje tego samego zdjęcia, prostowana i naturalnie "krzywa". Ciekaw jestem Waszych opinii:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 19.08.09 o 14:47
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam. Mnie podoba się taka nowoczesna architektura i jestem zdecydowanie za zdjęciem Aw b przeszkadza bardzo (mi) ten budynek z lewej > odwraca uwagę
Ale to tylko taka moja skromna opiniapozdr.
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ja wybieram wersję nr. dwa - krzywizna nadaje budowli monumentalności - w moim odczuciu (po prostu na przekór trendom staram się polubić walące się budynki).
Ja tak, jak salvadhor, przychylam się bardziej ku wersji drugiej, naturalnej. W pierwszej mam wrażenie, że widzę "przeprosty". Budynek jakby rozszerza się ku górze, choć może to być tylko złudzenie optyczne (z linijką nie sprawdzałam). Trochę też muszę zgodzić z igorrą, bo faktycznie ten fragment budynku z piaskowca odcina się od charakteru pozostałych budowli, jednakże mniej mi to przeszkadza niż ten "przeprost". I faktycznie ten naturalny kadr bardziej jest monumentalny.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Drugie wyglada kolosalnie, bardziej naturalnie, nawet jesli sprawia wrazenie, ze sie zawali wybieram te opcje.
Pierwsze chociaz wyprostowane i przyciete nie oddaje do konca idealnej symetrii.
To złudzenie to chyba przez wzór okien na białej ścianie, to one oszukują mózg.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.