Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ameryki nie odkryję pisząc, że trening czyni mistrza. Tyle, że miejskimi zdjęciami podniosłeś poprzeczkę, rozpuściłeś tym samym nas "oglądaczy" i stąd to kręcenie nosem na Twoje inne zdjęciaAle ja Ci kibicuję, bo wiem, że jak pierwszy raz podniosłeś aparat do oka to nie od razu wychodziły Ci takie perły jak teraz. Musiałeś się tego nauczyć i wyćwiczyć "architektoniczne oko", co ze względu na smykałkę być może nie przyszło Ci z trudem. Nie od razu przecież Kraków zbudowano, dlatego wybywaj z miasta i wtedy też coś foć. (foć? co to za słowo: "foć"??
)
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Oczywiscie wybywaj za miasto i to jak najczesciej
Zgadzam sie z tym co mowi Agulka, ale co zrobic.......chociaz w przyszlosci na pewno bedziesz nas rozpieszczal coraz lepszymi widokami zza miasta to tak jak mowik@czy
juz sie nie wywiniesz..............![]()
Tak czytam i czytam i rozumiem, że Cię zaszufladkowano
Ale schodki mi się podobają.
Fakt Helmuth, że się w dziedzinie architektury sprawdzasz, teraz czas na poszerzenie horyzontów![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Z tym poszerzaniem, jest kłopot: sprzęt i możliwości mam, jakie mam. Nie przewiduję żadnych zmian, w tym zakresie. Portret, akt, street mnie nie interesuje. Pozostają mi kwiaty i pejzaże. W ograniczonym zakresie, bo nie mam ogrodu i rzadko ruszam się z miasta
Za to "widoczków" miejskich mam (jeszcze
) w bród
354
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Architektura w Twoim wykonaniu jest świetna. Ale chyba każdy ma swoją ulubioną działkę i jak robi się to, co się lubi, to i efekty są świetne. Dotyczy to chyba i fotografii.
A ostatnie zdjęcie ma ocenkę w galerii![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 13.08.09 o 21:25
......mnie cos nie bardzo pasuje.....
Znasz moje zdanie na temat Twoich fotek, nie bede sie powtarzac, a ta ostatnia zwyczajnie nie przyciga mojej uwagi![]()
Nie podoba mi sie dol......jakos tak dziwnie przyciety, z prawej strony widac kawaleczek dachu.....Co ja Ci tu bede wiecej smucic....zrobiles za duzo o wiele, ladniejszych fotek, a ta mi zwyczajnie nie lezy.