426 i 427 bardzo miłe w odbiorze. Troszkę bym przyciemnił szczególnie górę ale to takie moje widzimisie
pzdr
427 i 428 bardzo fajne, choć 427 najbardziej mi się podoba. W 426 brakuje mi jednak budynków po lewej stronie kadru.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nikt nie zwrócił uwagi, że jedno ze zdjęć miało wklejane niebo to już nieźleTym razem uprzedzam- nie wszystkie zdjęcia mają prawdziwe niebo, musiałem wkleić "cudze" bo oryginalne było nieciekawe. Jeśli potraficie wskazać to/te z wklejanym niebem, znaczy, że muszę jeszcze popracować
Jeżeli ktoś będzie chciał wskazać, proszę napisać co jest źle. Będę wiedział, co poprawić w przyszłości![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mz 429.
431 - posiedziałbym tam sobie przy piwku, chyba że krzesełka też wklejanepotrafisz świetnie operować grafiką
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
431-cienie mi nie pasuja na ulicy-fotka pod slonce byla robiona prawie,dlatego bylo nieciekawe niebo.??????????
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
432.jpg nie pasuje mi perspektywa, szczególnie jest to widocznie przy fontannie, która sama niby jest prosta ale podstawa jest przechylona i nie w tą stronę w którą bym się spodziewał i dziwnie to wygląda.