Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajny pomysł z tym odbiciem
Jak dla mnie wersja kolorowa ciekawsza.
pozdrawiam
Paweł
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Koniec z odbiciami (przynajmniej na razie)
Bardzo fajne te odbicia nieba w budynku zwlaszcza ostatnie z otwertym onkem.
Czasami zazdroszcze Ci, ze mieszkasz w takim duzym miescie z niezliczona iloscia starych i nowych budynkow.....jest w czym wybierac aby sie zmierzyc z architektura.We Frankfurcie powinni ci dac jakas nagrode za mistrzowskie pokazanie tego miastatak trzymaj.
Helmuth, dopiero teraz dotarłam do odbić z chmurami.
Postawiłam 5 temu pierwszemu, i dopiero gęba mi się rozdziawiła na to z otwartym oknem. Piękne jest. Idealnie to, o co mi chodziło. Takie klimaty lubię najbardziej u k@czego, stąd może takie wymaganiaDzięki za spełnienie zachcianek, jak widzisz, podoba się nie tylko mnie
Ta ostatnia seria, ze szpikulcami też fajna. Ostra seria...
Zdjęcia architektoniczne - niezmiennie wysoki poziom - bardzo przyjemnie się ogląda...
Szczególnie przypadło mi do gustu nr 412
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Ten sam budenek co poprzednio, z drugiej strony i kawałek zupełnie innego: