Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Architektura w twoim wydaniu robi się coraz ciekawsza, planeta- rewelacja. Przyrodnicze fotki musisz jeszcze poćwiczyć![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo fajne, już zdążyłem ocenić.![]()
Helmuth, już Ci napisałam w galerii, fajnie by było (a jest bardzo realne) abyś zrobił samo odbicie nieba w tym budynku, bez kontekstu całego otoczenia. Zrób dla mnie takie zdjęcie, pliiis! Rozumiesz, taki wycinek odrealniający całość.
Ostatnie podoba mi się, bardzo klimatyczne i tak jakbym widział już tę fotkę w dużych formatach w IkeiiGałęzie po lewej bym wyciął.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
no stary
chyba bede musial zmienic system"wygryzles" mnie z architektury
zasluzenie i zdecydowanie. ostanie zdjecia naprawde swietne. odnalazles styl, czy nadal krazysz wokol czegos jeszcze? cos cie ciagnie bardziej? ciekawy jestem![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nie poddawaj się tak łatwo
A poważnie:
Miło mi to czytać, pochwała od Ciebie wiele dla mnie znaczyTo Twoje zdjęcia, zainspirowały mnie do "robienia" architektury. Na początku pstrykałem wszystko co się nawinęło aż wybrałem się z aparatem "w miasto". Dopiero wtedy dostrzegłem "ile tego i jakie to", na dodatek na drugi dzień stoi dokładnie w tym samym miejscu
. Nie jest jednak takie samo, zmienia się światło (pora roku czy wręcz dnia) i otoczenie. Często dopiero za drugim razem, wiem co chciałbym mieć na zdjęciu. Na wyświetlaczu, często nie jestem w stanie właściwie ocenić zdjęcia.
Nie wiem czy bardziej ale chciałbym jeszcze robić kwiaty i pejzaże. Czasem coś w tym kierunku próbuję ale są trudności obiektywne. Nie mam ogrodu ani znajomych z działką więc kwiaty mam tylko sporadycznie na spacerze.
Rzadko się ruszam z miasta, więc do pejzażu też jest mało okazji
Natomiast architektury mam tu mnóstwo, więc czemu nie skorzystać?![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 8.07.09 o 13:17
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography