Nawet bez szerokiego kątu wyszły bardzo ładnie, 395 szczególnie
Nawet bez szerokiego kątu wyszły bardzo ładnie, 395 szczególnie
Dzięki
W zasadzie to są dwa budynki- jeden to ten wysoki, długi i wygięty a przed nim jeszcze wyższy "punktowiec". Oba stanowią architektoniczną całość. Może to zdjęcie pozwoli to sobie wyobrazić:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
395 - bardzo fajne ujęcie, ostatnie niby lepiej przedstawia jak całość wygląda, ale jest jakieś takie "normalne"...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak dla mnie najlepsze z ostatnich trzech - 398. Oczywiście, to nie znaczy, że pozostałe dwie mi się nie podobają. Wręcz przeciwnie.
Wow! Świetnie wyszło.
Dzięki!
Jeszcze takie:
Planeta super .
Choć te ostatnie architektoniczne linie i krzywizny też rewelacja.
Pozdrawiam
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Dzięki!
Dla odmiany coś bardziej tradycyjnego
(Tu było zdjęcie)
Macie rację, wyrażnie spartolna obróbka
Bawiłem się z tym zdjęciem w nocy a dzisiaj nawet nie sprawdziłem co wyszło. Poprawię i zapodam ponownie![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 3.07.09 o 15:37 Powód: usunąłem zdjęcie