Teraz trochę szkła:
Teraz trochę szkła:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Szklana seria bardzo mi się podoba. Mam podobne ujęcia ze Złotych Tarasów w Warszawie. Pamiętam pierwszą myśl jak zobaczyłam te "łamańce" po wejściu do budynku...ale będą piękne ujęciaCzy to Złote Tarasy ?
Nie ale dziękujęOd 378 pokazuję nowe centrum handlowe My Zeil, we Frankfurcie nad Menem.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ahaa : )
Podobne są bardzo.
Ostatnie rewelacyjne. Bezapelacyjnie najlepsza jest w Twoim wydaniu architektura.
Dziękuję, miło to czytać![]()
Licealny mit szklanych domów z "Przedwiośnia" - temat ciekawy i pięknie ujęty.
Na zakończenie tego cyklu, kadr, który MZ "coś" w sobie ma. Długo nie mogłem się zdecydować, jak go pokazać. Wymyśliłem sobie przeskalowanie do regularnego sześciokąta i winietę. Oceńcie sami.
Oryginalny kadr na 388 i dwie wersje (a i b) po "retuszu"
Ostatnia, w kwadracie, najlepsiejsza.
Jestem za 388a
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski