Faktycznie, lepszy kolor.
Gdyby niebo było jednolite można by pobawić sie z obróbka BW ale z tą chmurą nie bardzo![]()
Faktycznie, lepszy kolor.
Gdyby niebo było jednolite można by pobawić sie z obróbka BW ale z tą chmurą nie bardzo![]()
No to znowu "takie dziwne, nie wiadomo co"![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
341 rewelacyjne!![]()
E-520, ZD 14-42, ZD 40-150, Helios 44-M 2/58, Jupiter 37A MC 3,5/135
no..... Panie... 341 bardzo ciekawe wykadrowane. Jedno z Twoich lepszych MZ. Supcio.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Samolot Ci się "wciął" między liny
Duży to crop? Bo "ziarno" wyszło![]()
341 świetne. Masz oko do wypatrywania architektury i tworzenia nietypowych kadrów.
Myślałem, że będzie trudniej
To prawie cała klatka (ok. 95%), ziarno pewnie wyszło przy konwersji do B&W. Późno się bawiłem tym zdjęciem i już miałem zmęczone oczy. Dlatego samolotu też nie dostrzegłem. Będę musiał jeszcze raz nad nim "popracować"
Dla porównania cały kadr, tylko zmniejszony:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.05.09 o 20:20
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Najlepsze 342, mogłeś zrobić z nich jakąś składankę.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300