Melduję się uprzejmie![]()
Melduję się uprzejmie![]()
Piątek i sobota z powodu mojego błędu w dacie, to jeden DITL, niedzielny będzie osobno.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
a (z małej litery) można oceniać jak się uważa czy wypada tylko 10 dać bo to tylko zabawa ?
Dobra, do skasowania post![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.04.16 o 23:43 Powód: Post przywrócony z racji ciągłości tematu.
Podarowałem trochę słońca
---------------------------------
Daję 10, lub nie daję nic. Ale jeśli ktoś ocenia w/g swoich kryteriów w skali 1 - 10, to jego ocena i jego wybór. Za jedynkę, lub brak oceny się nie obrażę.
Ostatnio edytowane przez MaciekMG ; 23.04.16 o 19:37
Daje się 10. Zawsze. Nawet jak jest paskuda. Taka zabawapost usunięty(apz)![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.04.16 o 19:43
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No nie wiem co Ci odpisać, aby Cię przekonać, że ta reputacja mnie nie interesuje. Jakbym nie dostawał minusów miałbym pewnie z 120 lub więcej, wiem to słaby argument. Jakbym był w TWA to pewnie miałbym tą "reputację" już ok. 150, a tak naprawdę chciałbym ją wyłączyć , ale się niestety nie da. Może po zmianach na forum się da, choć bardzo w to wątpię.